خانه » ♻️بازیابی اطلاعات » ریکاوری سن استوریج

ریکاوری سن استوریج

ریکاوری سن استوریج

فهرست و عناوین مقاله

 

سن استوریج (SAN Storage) چیست؟ واژه SAN در سن استوریج مخفف Storage Area Network می‌باشد. به طور کلی سن استوریج یک معماری است که برای اتصال دستگاه‌های ذخیره سازی از راه دور به سرورها استفاده می‌شود. به طوری که هر دستگاه دارای سیستم عامل محلی و مختص به خود هستند. سن استوریج معمولا مدیریت ذخیره سازی را ساده می‌کند و انعطاف پذیر است زیرا برای تغییر و جابجایی فیزیکی استوریج از یک سرور به سرور دیگر نیازی نیست کابل‌ها و دستگاه‌های ذخیره سازی یا استوریج به طور فیزیکی جا به جا شوند.

به عنوان یک معماری، یک محیط SAN می‌تواند تعداد مختلفی از انواع سخت‌افزار کامپیوتر از جمله دستگاه‌های ذخیره سازی شبکه (NAS) و سیستم‌های RAID را شامل شود. معماری SAN می‌تواند به دلیل دستگاه‌های متنوع و مختلفی که در آن وجود دارد بسیار پیچیده باشد و وقوع خرابی در قسمتی از آن می‌تواند روی کل محیط ذخیره سازی تاثیر بگذارد.

 

علل خرابی سن استوریج

هر سن استوریج به رسانه‌ها و دستگاه‌های فیزیکی وابسته است و هر دستگاهی در نهایت خراب می‌شود. وقتی که چند هارد دیسک در سن استوریج به طور همزمان خراب می‌شود، شما پایگاه داده، سرورهای ایمیل یا هر فایل دیگری که شرکت شما به آن وابسته است را از دست می‌دهید. سن استوریج بسیار قوی است و دسترسی سراسری به ذخیره سازی اشتراکی را فراهم می‌کند، اما با وجود سطوح مختلف افزونگی و سیستم‌های بکاپ گیری قابل اعتماد، سن استوریج باز هم می‌تواند خراب شود و اطلاعات مهمی از بین برود.

از علل خرابی سن استوریج می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

خرابی همزمان هارد: هاردهای سن استوریج آسیب‌پذیر هستند و پس از اعمال فشار روی سیستم احتمال خرابی همزمان چند هارد دیسک افزایش پیدا می‌کند.

آسیب فیزیکی: سخت‌افزار سن استوریج در مقابل آب، آتش و دود آسیب پذیر است. اما با رخ دادن چنین فجایعی باز هم احتمال ریکاوری سن استوریج وجود دارد.

خرابی سخت‌افزارهای وابسته: سیستم‌های سن استوریج شامل سرورها، رسانه‌های ذخیره سازی، سوئیچ‌های شبکه و تعداد زیادی کابل است. خرابی فیزیکی در هر یک از این اجزا می‌تواند سیستم را متوقف کند و گاهی اوقات کل سیستم را از بین ببرد.

خرابی نرم‌افزاری: ابزارها و نرم‌افزارهایی برای کنترل، مدیریت سن استوریج و همچنین هماهنگی دستگاه‌های ذخیره سازی فیزیکی مختلف وجود دارد. مشکلات نرم‌افزاری یا ناسازگاری بین برنامه‌ها می‌تواند باعث خرابی سیستم شود.

 

بازیابی اطلاعات سن استوریج

با توجه به تحقیقات اخیری که در بازار انجام شده است از سن استوریج به عنوان یک راه حل ذخیره سازی پیشرو در شرکت‌های سراسر جهان استفاده می‌شود و در سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۵ نرخ استفاده از سن استوریج ۵۱٫۳ درصد بوده است که روز به روز این نرخ در حال افزایش است. مانند هر سخت‌افزار کامپیوتری دیگر، دستگاه SAN صرفنظر از کیفیت قطعات یا پیکربندی انحصاری آن می‌تواند خراب شود.

اگر سن استوریج شما به هر دلیلی خراب شد نگران نباشید، دستگاه خود را خاموش کنید و سعی نکنید خودتان آن را تعمیر کنید و با یکی از متخصصان ایران هارد تماس بگیرید. از دست دادن اطلاعات می‌تواند یک سازمان را فلج کند، اما در اکثر موارد ریکاوری سن استوریج با موفقیت همراه بوده است. ایران هارد به عنوان یکی از موفقترین شرکت‌های بازیابی اطلاعات قادر به ارائه خدمات با کیفیت و سرویس‌های بازیابی اطلاعات سازمانی بوده است.

مهندسان ما میزان خرابی و هزینه‌ها و همچنین زمان ریکاوری سن استوریج را سریعا برآورد می‌کنند و نتایج را به شما اطلاع خواهند داد. برای ریکاوری سن استوریج موفق توصیه می‌شود که هیچ آزمایشی روی سن استوریج خود امتحان نکنید و قطعات الکترونیکی و سخت‌افزاری را تعویض نکنید. درایوهایی که احتمالا آسیب دیده‌اند را تعویض نکنید، سیستم اصلی را دوباره نصب یا ریبیلد نکنید.

بکاپ‌ها را ریستور نکنید زیرا احتمال بازنویسی اطلاعات وجود دارد و اطلاعات شما برای همیشه از بین می‌رود. هیچ گونه نرم‌افزار بازیابی اطلاعات را برای ریکاوری سن استوریج امتحان نکنید. همچنین از تعویض هارد سن استوریج خود با هارد دیگر اجتناب کنید. اگر صداهای غیر معمول و عحیب و غربی از سن استوریج خود می شنوید باید فورا آن را خاموش کنید. کار کردن با سن استوریجی که دچار مشکل شده است می تواند اطلاعات را به طور دائمی از بین ببرد.

 

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟

روی ستاره کلیک کنید

میانگین امتیاز ۵ / ۵. میزان امتیاز ۲

اولین نفری باشید که به این مقاله امتیاز می‌دهد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 + هجده =

ایران هارد

مرکز بازیابی اطلاعات هار و سرور

سوالی دارید؟

زنگ بزن یا شماره‌ات رو بزار تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند :)

اطلاعات تماس

© ایران هارد ۲۰۲۲ | استفاده از مطالب سایت با ذکر منبع بلا مانع است | طراحی و سئو با ☕ توسط: Edux