وقتی که ما در مورد درایوهای C، D و … صحبت میکنیم درواقع منظور پارتیشنهای یک هارد میباشد. پارتیشن بخشهایی از هارد دیسک است. هر هارد دیسک حداقل دارای یک پارتیشن است و شما باید این پارتیشن را به قسمتهایی کوچک تقسیم کنید و درایوهای بیشتری را شکل دهید. اگر شما میخواهید برنامهها و اطلاعاتتان را در یک پارتیشن جدا از سیستمعامل نصب کنید، پارتیشنبندی میتواند برای شما بسیار کاربردی باشد.
چرا به پارتیشن بندی هارد نیاز داریم؟
پارتیشن کردن هارد به فرآیند تقسیم فضای هارد به چند بخش مختلف گفته میشود. پارتیشن بندی معمولا برای یک هارد خام استفاده میشود. ممکن است بعدا تغییراتی در کامپیوتر و سیستمعامل ایجاد شود کاربران به تغییر اندازه پارتیشن، تقسیم پارتیشن، ادغام پارتیشن، ایجاد یک پارتیشن جدید نیاز پیدا کنند. اگر شما بخواهید که روی سیستمتان دو سیستم عامل مختلف داشته باشید به دو پارتیشن جداگانه نیاز خواهید داشت.
سناریوی دیگری که اهمیت پارتیشنبندی هارد را نشان میدهد این است که اگر شما فقط یک پارتیشن داشته باشید مجبور خواهید بود سیستمعامل خود را روی این پارتیشن نصب کنید و عکسها و فیلمهای شخصی و سایر اطلاعات خود را نیز در این پارتیشن ذخیره کنید، حالا اگر برای سیستمعامل شما اتفاقی بیافتد که مجبور به نصب مجدد سیستمعامل شوید تمام اطلاعات خود را از دست خواهید داد. مورد بعد اینکه ذخیره اطلاعات و نصب برنامهها در همان پارتیشنی که سیستم عامل نصب شده است موجب کند شدن هارد شما خواهد شد.
اقدامات پیشگیرانه پارتیشنبندی هارد دیسک:
اگر قصد دارید پارتیشن بندی هارد خام را انجام دهید از این مرحله صرف نظر کنید در غیر این صورت باید اقدامات پیشگیرانه زیر را انجام دهید. شما باید از اطلاعاتتان بکاپ بگیرید تا از هر گونه اتفاق ناخواسته جلوگیری کنید. مورد بعدی این است که باید مطمئن شوید که فضای کافی برای ایجاد یک پارتیشن جدید دارید.
شما ممکن است مجبور شوید برخی از اطلاعات بیمصرف را پاک کنید به طور مثال برنامههایی که مدت زمان زیادی است که از آنها استفاده نمیکنید. همچنین ممکن است لازم باشد سطل بازیافت سیستمعامل خود را خالی کنید.
اگر هنوز فضای کافی ندارید میتوانید فایلها را به یک هارد اکسترنال انتقال دهید و وقتی که پارتیشن بندی هارد خود را انجام دادید میتوانید آنها را به پارتیشن جدید انتقال دهید.
روشهای پارتیشن بندی هارد:
به طور کلی دو روش پارتیشن بندی هارد وجود دارد:
- پارتیشن بندی هارد با استفاده از نرمافزار
- پارتیشن بندی هارد بدون استفاده از نرمافزار
هر کدام از این دو مورد خود به چند زیر دسته تقسیم خواهند شد. در مقاله آموزش پارتیشن بندی هارد ما سعی خواهیم داشت نمونههایی از هر یک از این دو روش را به شما کاربران گرامی آموزش دهیم.
آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
روی ستاره کلیک کنید
میانگین امتیاز ۰ / ۵. میزان امتیاز ۰
اولین نفری باشید که به این مقاله امتیاز میدهد
یک پاسخ
سلام
من هاردم خام شده
من فقط برای ذخیره عکس های شخصیم ازش استفاده میکردم
ی هارد ۸۰گیگ
مکستور
diamond max plus9
حالا اون پارتیشنی ک فایل هام روش بود رو
در ویندوز ۱۰ با بیت لاکر قفل کردم
بعد ب ی دلایلی مجبور شدم ویندوز رو ب ۸.۱ تغییر بدم
حالا هر چی رمزو میزنم میگه اشتباست
پسورد پشتیبان رو هم قبول نمیکنه
بردمش پیش ی نفر
گفت هاردت برای من بالا نمیاد
بعد کیس خودمو بردم
اونم بالا نیومد
حالا من موندم با ی هارد خام و بدون پارتیشن
میدونم این هارد برای تعمیر ارزش نداره
ولی میخوام درستش کنم
بعد اطلاعاتم رو ریکاوری کنم
فقط همین
لطفا کمکم کنین
ایمیلمو میدم
بهم راه حلشو بگین
با تشکر فراوان از سایت عالیتون